Shadow

Blodig halehus kryper


De blodige ripemerkene er i den posisjonen fordi en boks var lagret der. Foto: Rudy Ayala, ACE

TYPE BYGG: Et våningshus på et betydelig stykke jord
PLASSERING: Rural Ojai, California.
Skrekk: Det så ut til at gnagerne bare etterlot seg et spor av fortynnet blod, selv om det var null tegn på nød eller lidelse.

For snart et tiår siden fikk jeg en hamsterkonto fra en kollega som var for redd til å fortsette, og jeg lærte snart hvorfor. Huset hadde et skadedyrtrykk fra gnagere – en kombinasjon av takrotter, hjortemus og malt korn – og de la igjen fortynnet blod mens de vandret rundt, og halene trakk blod. Vi kunne bare anta at det var i urinen deres. Først tenkte jeg at det kunne være noe de spiste; Jeg søkte i hele eiendommen etter en uvanlig type tre eller plante som kunne etterlate en urin- eller avføringsflekk. Men det var ikke noe uvanlig med eiendommen.

Foto: Rudy Ayala, ACE

Gnagerne reiste over flere stablede gulvfliser. Foto: Rudy Ayala, ACE

Alle tre typer gnagere kan være territorielle med hverandre, men jeg så ingen tegn til slåssing. Bare en rusten rødfarge i noe (ikke alt) av bæsj, og blodflekker blandet med urin og fett. Hun overveldet gnagereksperter som (Pest Management Professional Hall of Famer) Dr. Bobby Corrigan og Dr. Niamh Quinn.

Jeg banket på dørene til naboene, selv om husene lå ganske langt fra hverandre. Er det noen som har brukt et gammelt rodenticid? Ingen hadde problemer med skadedyr. Siden den gang har jeg imidlertid møtt lignende gnagere i hjem innenfor en kilometer fra dette hjemmet.

Gnagerne var av alle kjønn og aldre, og virket ellers friske. Jeg mener, vi snakker om å åpne sølvskuffen din og se en stripe med blod over sølvtøyet ditt. Det var definitivt opprørende, og jeg følte meg dårlig for huseieren.

Rudy Ayala

Rudy Ayala, ACE

Jeg var litt bekymret for zoonotisk infeksjon, men min klient var helt frisk og hun bodde der! Men det var et punkt hvor jeg måtte krype på magen for å nå et fjernt punkt på loftet, og vel, lukten av blod var overveldende. Og jeg er tidligere militærlege. Det hele var veldig skummelt.

Lekse: Jeg gjorde noe feilsøking og klarte å få problemet under kontroll på bare noen få dager. Hovedinngangspunktene var på loftet og rundt garasjeporten. Huseieren er fortsatt en stor kunde den dag i dag; vi har bare ikke noen bloddryppende gnagere lenger. Utholdenhet og fryktløshet ga resultater.

Innlegget Bloody tail house creeps dukket først opp på Home Guide.