Shadow

Dekorer hallene med skadedyrfrie dekorasjoner


Raske tips for å beskytte hjemmet ditt mot skadedyrproblemer

FAIRFAX, VA (6. desember 2017) – Boliger over hele landet sprekker i sømmene i ferien med familie, mat og moro. Når invitasjoner til høytidssamlinger sendes ut, minner National Pest Management Association (NPMA), en ideell organisasjon som er forpliktet til å beskytte folkehelsen, mat og eiendom mot sykdommer og skadedyr, verter om å være årvåkne når de forbereder og dekorerer til høytiden. . . for å sikre at unnvikende, uønskede skadedyrgjester ikke også inviteres.

“Det er mange ruter for irriterende insekter, edderkopper og til og med gnagere for å invadere hjem i løpet av ferien,” sa Cindy Mannes, NPMAs visepresident for offentlige anliggender. “Jeg har hørt mange historier om hundrevis av edderkopper som klekker ut fra innsiden av et vakkert dekorert juletre, eller mus som infiserer familieferieminner. Å vite hvordan du kan forhindre at disse skadedyrene kommer innendørs, vil hjelpe deg med å redde deg fra unødvendig juledrama.”

NPMA anbefaler disse enkle tipsene om beskyttelse mot skadedyr ved ferie:

Inspiser levende grøntområder grundig

Edderkopper, midd, møll og andre skadedyr elsker levende greener som trær, kranser og kranser. Disse typer dekorasjoner gir det perfekte fristed for skadedyr – og deres egg. Før du tar med noe innendørs, bør huseiere riste alt levende grønt utenfor, og inspisere alle grener veldig nøye.

Pakk forsiktig ut

Bokser med dekorasjoner lagret i lange perioder, spesielt de på loft, kjellere og garasjer kan lett bli infisert. Når du tar gjenstander ut av oppbevaring, sørg for å pakke ut esker ute først, da insekter og gnagere kan finne veien inn i bokser som oppbevares i uforstyrrede områder hele året. Sjekk gjenstander for tegn på et potensielt problem som gnagermerker og gnagerskitt, og sørg for å kaste alt du er i tvil om.

Lagre riktig

For å spare tid, penger og energi neste ferie, gi deg selv et forsprang på å oppbevare dekorasjoner riktig for å redusere sjansene for et fremtidig angrep. Bruk solide, harde plastbeholdere med sikre lokk. En lufttett forsegling vil bevare dekorasjoner og beskytte mot insekter og gnagere.

Spar med smart

Ved bør inspiseres grundig før den bringes inn i hjemmet, da skadedyr som edderkopper, termitter og maur lett kan ta en tur på tømmerstokker. Når du lagrer ved for fremtidig bruk, sørg for å holde hauger minst 20 fot fra hjemmet ditt på en hevet struktur som betongblokker for å forhindre at skadedyr lett kryper inn i vedhauger.

For flere råd om å holde skadedyr ute av hjemmet ditt eller for å finne en lisensiert skadedyrbekjemper, besøk PestWorld.org og følg @PestWorld på Facebook for andre nyttige tips.

Om Skadedyrforeningen

NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 6000 medlemmer, ble etablert i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelse, mat og eiendom mot sykdommer og skadedyr. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld på Facebook, Twitter, Pinterest og YouTube.