Shadow

Bli kvitt mus i veggene

Det kan berolige deg og minimere skadene på hjemmet ditt hvis du vet hvordan du blir kvitt mus i veggen.

En mus er søt. Det er mange mus som er skadedyr, spesielt hvis de kommer inn i hjemmets vegger. Under et museangrep kan en enkelt hunn føde 5-10 kull per år som inneholder 3 til 12 babyer. Strukturer kan bli betydelig skadet av mus som gnager på bygningskonstruksjoner, møbler og til og med elektriske ledninger. Maten din kan også være forurenset, og du kan få lus, lopper eller flått.

Her er noen vanlige spørsmål om museproblemer i huset ditt, sammen med tips om å bli kvitt mus og hindre dem i å komme inn igjen. For å få umiddelbar hjelp, ta kontakt med et topp skadedyrbekjempelsesfirma:

Hva er den beste måten å forhindre at mus kommer inn i hjemmet mitt?

Å ha museangrep betyr ikke at hjemmet ditt er skittent. Det er ikke uvanlig at mus leter etter mat, varme og ly i bygninger når temperaturen ute synker. Det er mulig for gnagere å komme inn i et hus gjennom små sprekker i fundamentet, hull i ytterkledningen og hull rundt vinduer og dører.
Kan mus klatre på vegger?

Det er uheldig at både mus og rotter er utmerkede klatrere, og de kan til og med bestige en vertikal overflate rett opp. I tillegg til å hoppe opp til 18 tommer, kan de slippe gjennom overraskende små sprekker og hull, noe som gjør dem svært vanskelige å fange.
Er det en mus i veggen min?Hvordan vet jeg om det er det?


Hjemmets krypkjeller, luftkanaler og vegghuler er områdene der mus liker å gjemme seg under de mørkeste forholdene. Siden mus har en tendens til å holde seg skjult i løpet av dagslyset, kan du ha et angrep lenge før du observerer noen mus. Museproblemer kan oppdages av følgende tegn.

Lyder som kommer fra vegger eller gulv som rasling eller riper
Matbeholdere, gamle stoffer eller pappesker som har små hull
Frølignende dråper som ser ut som små, mørke frø
Uvanlig ammoniakklignende lukt
Myke, strimlede reir laget av myke materialer som skal plasseres i sjeldent brukte områder i hjemmet ditt (under skap, bak hvitevarer, i kjellere osv.).
Støvete fot- og halespor

Skiltene kan sees overalt hvor maten er lagret, langs gulvplanker, og til og med i krypkjeller og kjellere.
Hva du skal gjøre med mus i vegger

Her er noen måter å bli kvitt mus på når du har funnet ut at du har et museproblem.
Set Traps

For å fange gnagere er musefeller standarden. En dødelig felle som øyeblikkelig dreper mus er en snapfelle, ikke en giftlokkfelle. Å ha mus i veggene dine vil føre til at de dør og forfaller. Peanøttsmørfeller kan plasseres langs vegger der mus mistenkes å være aktive. Det kan være nødvendig å bore et lite hull i gipsveggen noen centimeter fra gulvet og installere en felle rett ved siden av det hvis mus ser ut til å holde seg unna feller som er ute i det fri.
Ring en utrydder

Hvis du har et museangrep, ikke bor mer enn ett hull uten å konsultere en skadedyrbekjemper. De vil vite hvordan du fjerner mus fra veggene dine med minimal skade på hjemmet ditt. Ved å finne og sikre mulige inngangspunkter kan de også hjelpe deg med å forhindre nye angrep.