Shadow

De vanligste feilene funnet i leiligheter


Å bo i en leilighet vil være hyggelig og å ha en rekke naboer i nærheten av deg vil holde deg trygg mot farer. Men du kan ha et mer overfylt sted med en mørk og fuktig atmosfære, dette kan lett tiltrekke seg skadedyr og insekter til ethvert sted. Mange leiligheter lider mye på grunn av virkningen av skadedyr og gnagere. Tilstedeværelsen av skadedyr i landet ditt vil øke sjansene for sykdom og også skade på eiendom. I denne artikkelen skal vi diskutere det meste vanlige insekter som finnes i leiligheter og hvordan bli kvitt dem.

De vanligste feilene funnet i leiligheter

1. Veggedyr

Veggedyr

Veggedyr er de mest plagsomme skadedyrene som finnes inne i møbelmadrassene og -sengene dine. Disse insektene vil ikke forårsake skade på struktur eller eiendom, men kan bite mennesker og spre mange sykdommer og allergier.

Det er vanskelig å finne dem da de er veldig små og om natten, dvs. gjemmer seg om dagen og streifer om natten.

2. Lopper

LOPPER

Dette er små insekter som kan finnes på kjæledyrets hud, disse loppene fester seg til kjæledyrets hud og lever av blodet deres. Blod er hovedkilden til liv for lopper og de kan bite både mennesker og dyr.

Lopper kan bite folk på baksiden av nakken og under føttene, noe som gjør det vanskelig å identifisere og forhindre lopper. Bittene deres kan forårsake hevelse, kløe og rødhet på huden din.

Termitter

Termitter

Termitter er globale insekter som finnes i alle hjem og kommersielle steder. Termitter tiltrekkes av tre, fukt og mørke steder, så det er viktig å unngå fuktighet og mørke på stedet for å bli kvitt termitter.

Disse termittene biter ikke mennesker, men de kan svelge alle egenskapene til tre, og en studie sa at amerikanske folk bruker mer enn 5 milliarder dollar for å overvinne skaden forårsaket av termitter.

4. Ant

maur

Maur er en av de vanlige skadedyrene i bebodde områder som tiltrekkes av mat. Det er viktig å rense søppelet ditt regelmessig og umiddelbart for å unngå å tiltrekke maur. Disse maurene kommer inn i hjemmet ditt gjennom alle hull og hull, så prøv å lukke alle sprekker og hull for å unngå deres tilstedeværelse.

5. Gnagere

gnager

Gnagere er pattedyr som er mus, rotter, ekorn, vaskebjørn og flaggermus. De vanligste gnagere som finnes i boligområder er rotter og mus, som vil komme inn i hjemmet ditt på jakt etter mat og trygt ly.

Det er mange feller og klistremerker i skadedyrbutikken for å fange dem, prøv å ikke drepe disse skapningene. Hold den utenfor landet ditt og la den stå i skogen nærmest eller langt fra landet ditt.

Konklusjon

Oppført ovenfor er flere vanlige insekter som finnes i leiligheter, og det er mange DIY- eller hjemmemetoder for å unngå dem. Imidlertid kan disse metodene bare vare noen få dager, hvis du virkelig ønsker å bli kvitt skadedyr, bør du vurdere en profesjonell skadedyrkontrolltjeneste.