Shadow

Middel som virker mot mit, mott, stokkmaur og stripet borebille

Impregneringsmidlet Woodtox er svært effektivt for å kontrollere veksten av sopp, råte og treborende insekter i tre. Dessuten forhindrer det ytterligere insektangrep. Eksperter på soppbekjempelse og skadedyrbekjempelse anbefaler Mito og Protox som alternativer.

Utviklet i Vest

Bergensbaserte Rentox har med sin kompetanse på sopp og råteskader utviklet Woodtox, en trebehandling som fungerer godt. Midlet er også godkjent i Norge. Som et resultat har det vist seg å hemme treborende insekter, sopp og råte. Det er noen fond som selges i Norge som ikke har denne godkjenningen.

De forskjellige forpakninger


Dette produktet er tilgjengelig i sprayflasker med håndpumper, 5-liters kanner og 20-liters kanner.

Sprutbart treimpregneringsmiddel

For privatpersoner er Woodtox et av få midler som er godkjent for sprøyting på tre, og det er tilstrekkelig med enkelt verneutstyr som vernebriller, pustemaske, gummihansker og hudbeskyttelse.

mito spesialmiddel Et lisensiert norsk soppdrepende middel, samt et høyt anerkjent insektmiddel, er inneholdt i midlet. Nemlig permetrin. I motsetning til de fleste insektmidler trenger Woodtox inn i ubehandlet treverk, slik at insektlarvene og eggene kommer i kontakt med permetrin. Et insekt dør når det er i kontakt med dette produktet.

Siden dette midlet trekker godt inn i trevirke, vil det også virke over tid, og forhindre at nye angrep oppstår. Siden permetrin er svært avvisende for insekter, vil ikke Woodtox tiltrekke dem til planten din.

Kan overmales. Etter ca en time trekker det som regel godt inn i treverket, så du kan overmale det. Den vil fortsette å virke i mange år etter det, og du vil kunne beskytte treverket enda bedre. I tillegg kan malingen flasse senere.

Hvor får man tak i Woodtox?

Over disk kan du kjøpe Woodtox i mange norske butikker, men nett er det billigste alternativet. Så vidt vi vet har Skadedyrproffen.no de beste prisene i Norge.