Shadow

Oslo Skadedyrkontrolltjenester til en overkommelig pris

Gi Oslo effektive og rimelige skadedyrbekjempelsestjenester

Vi tilbyr skadedyrtjenester i Oslo som garantert beskytter hjemmet ditt.

Du, din familie, dine kjæledyr og dine eiendeler er i faresonen fra skadedyr og sykdomsspredning. Uansett hvilket skadedyr du trenger å utrydde fra hjemmet ditt, er vi her for å hjelpe.

Muldvarp vil ikke kutte det når det kommer til Oslo skadedyrbekjempelse

Nesten alle kan drepe en mus med gift, men hvis de bare dreper skadedyrene dine, betaler du dem for å fortsette å komme tilbake. Som skadedyrbekjempelse dreper ikke Oslo Skladedyrkontrolls bare skadedyr, vi bekjemper dem.
Skadedyreksperter

Vi må gjøre mer enn bare å identifisere skadedyr i hjemmet ditt.Vi må også finne ut hvordan de fikk tilgang til hjemmet ditt og hvordan de har overlevd og trivdes. BPCA-sertifiserte arbeidere, høyteknologisk utstyr og noen ganger Kimba, vår Jack Russell, kreves for dette.

Oslos skadedyrkontroll, av nordmenn

Skadedyr er like mangfoldige og blomstrende i denne byen som folk er. Det er så mange skapninger å forholde seg til i Oslo at skadedyrutryddere må være forberedt på hva som helst, hvor som helst.

Selv etter å ha levert skadedyrkontrolltjenester i over to tiår, skulle du tro vi har sett alt, men vi fortsetter å møte nye utfordringer, fra luksusyachter til kattekafeer. Hos oss finner du aldri et annet cowboy-skadedyrfirma i Oslo, da vi alltid er forberedt på det byen kaster etter oss.

Stol på oss for skadedyrkontroll

Et familiedrevet selskap, Oslo Skladedyrkontroll har kontor i Fulham. Du kommer til å ha å gjøre med de samme menneskene du ser på siden vår, vi legger ikke ut arbeidet vårt på underleverandører, vi er ett team som er forent av verdier først og fremst.

For å skreddersy behandlingen etter dine behov snakker vi med deg, ikke bare krysser av og tar bilder.

Med et selskap som er født og oppvokst i Oslo, har vi sett alle typer skadedyr i alle typer eiendom. Det spiller ingen rolle om du bor i et herskapshus eller en kommuneleilighet, om du eier en yacht eller en låve, vi kan holde deg skadedyrfri.

Vi har dukket opp på TV, radio og i aviser for å diskutere insektfjerning og alle aspekter av skadedyrsøkologi.
Online ressurser for skadedyrkontroll

En alt-i-ett-løsning for skadedyrbekjempelse, reparasjon og utryddelse

Et aspekt ved Environ er diskret nødbekjempelse av skadedyr, og det andre er vedlikehold av eiendom. Skadedyrkontroll pris. Dermed kan vi gå langt for å finne, drepe og avvise skadedyr fra hjemmet ditt mens vi fortsatt behandler det med den omsorgen det fortjener.

Når gulvbord skal skiftes, har vi gulvleggere som vil gjøre det knirkefritt;når kjøkkeninnredninger skal fjernes, vil våre snekkere sette dem i stand til igjen å bli så gode som nye. Malere, plasterere, avløpsspesialister og teppemontører. I én kontrakt, med én pris, slipper du å ansette fire eller fem forskjellige tjenesteleverandører.

Mice

Det er umulig å reise til Oslo uten å se en mus. Viktorianske bygninger og travle bedrifter er ikke fremmed for disse bittesmå, raskt avl skadedyr.

Du trenger ikke bekymre deg hvis mus kommer inn på eiendommen din igjen når de har gjort det før. I stedet for å utrydde mus, beviser vi hjemmene deres for å sikre at de ikke kommer tilbake. Med vår musebekjempelse vil du ikke bli skuffet.

Rotter

Det er millioner av rotter som lever i kloakken våre, som suger opp mat, skader eiendommen vår og sprer sykdommer.

Å se en rotte er en nødsituasjon. Hvis du finner noen levende rotter på eiendommen din, vil våre rottefangerhunder få dem raskt.I mellomtiden vil vi fange rottene og prøve området for å sikre at du aldri finner en annen.

Møll

Oslos naturlige stoffer tygges gjennom av klesmøll, som etterlater klær, tepper og møbler i filler.

Mange online møllmordere er svindel, og gjør-det-selv-møllbehandling er knapt effektiv. En effektiv møllgasstjeneste vil eliminere alle egg, larver og voksne på eiendommen.

Veggedyr

Veggedyr er en av de mest opprivende angrepene. Ofte er det ingen annen mulighet enn å kaste møbler befengt med disse sleipe, mikroskopiske biterne.

Det er ikke verdt å gå på akkord med fjerning av veggedyr;å etterlate bare noen få egg kan føre til en gjenoppblomstring. Veggedyr vil bli eliminert i løpet av tre besøk, både gjennom desinfisering og direkte bruk av plantevernmidler.

Kakerlakker

Til tross for at kakerlakker skjuler reirene sine i sprekker og sprekker, dukker de bare opp om natten, så når du ser en, kan det være en hel familie med bakteriespredende insekter som gjemmer seg under den.

Selv om sta, sleipe kakerlakker kan være vanskelig å eliminere i Oslo, kan vi se dem langveis fra og utrydde dem med våre spesialinsektmidler og trenede øyne.

Maur


Det er maur som er den mest utbredte plageskaden i Oslo, fra den vanlige svarte hagemauren til deres nylig introduserte eksotiske kusiner.

I motsetning til andre insekter, formerer maur seg raskt. For å bli kvitt maur permanent, er det nødvendig å finne og ødelegge reiret deres og den eggleggende dronningen.